مسقطی ژله ای : پودر ژله ی دلخواه : یک بسته ، آب گرم یک و نیم لیوان ، نشاسته نیم لیوان ، آب سرد یک چهارم لیوان ، گلاب یک چهارم لیوان ، شکر : یک لیوان  ، خلال بادام و پسته برای تزیین    / پودر ژله را در آب گرم ریخته و روی حرارت که شعله پخش کن دارد هم می زنیم تا ذرات ژله خوب حل شود بعد شکر را اضافه و هم تا حل شود .نشاسته را که با گوشت کوب کوبیده ایم و در آب سرد و گلاب زده ایم، کم کم اضافه و به کمک هم زدن حل می کنیم. بجوشد تا غلیظ شود. کف و دیواره های ظرف سرو را به کمک برس چرب می کنیم و مسطی ژله ای را پهن و با خلال پسته و بادام تزیین و می گذاریم در یخچال بسته شود. بعد آن رویش را می پوشانیم تا رطوبتش را از دست ندهد.