نان روغنی محلی (اردک): نصف ق غ خمیر مایه را روی یک فنجان آب ولرم ریخته رویش را نعلبکی برگردانده تا ده دقیقه بماند ، سه عدد تخم مرغ + یک ق غ بیکینگ پودر + شیر یک پیمانه (200 سی سی ) روغن 3 ق غ + 6 ق غ شکر + زردچوبه را هم زده + مای خمیر + آرد تا جایی که به دست نچسبد و خمیر نرم و لطیفی بدست آید بعد کف یک ظرف آرد پاشی و خمیر را می گذاریم و روی کار را نایلون فریزر کشیده و جای نسبتا گرم می گذاریم تا یک ساعتی بماند بعد گلوله گلوله های یک اندازه درست کرده و اگر لازم داشت با احتیاط آرد اضافه می کنیم  بعد سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و نانها را با دست نازک باز می کنیم چون حسابی پف می کند و هر دو طرف را در روغن گرم شده سرخ می کنیم.