حلوای هویج:  حدود 5 عدد هویج را پوست کنده به چند قسمت تقسیم می کنیم و یک ساعتی می گذاریم با آب بپزد ،آبکش کرده و بعد خنک شدن مثلا با یک،دو،سه پوره می کنیم .یک لیوان از این پوره را لازم داریم. برای شربت: دوسوم لیوان شکر + زعفران+ یک چهارم ل گلاب +یک چهارم ل آب را روی شعله می گذاریم در حدی که شکر حل شود کافیست . حال یک لیوان آرد را با نیم لیوان روغن تفت می دهیم تا رنگش برگردد و خامیش خوب گرفته شود حالا تابه را کنار گذاشته و پوره هویج و زعفران صاف شده را اضافه و هم می زنیم دوباره روی شعله می گذاریم تا حلوا منسجم شد ، شعله را خاموش می کنیم با خلال پسته یا پودرپسته تزئین می کنیم.