سالاد ماکارونی:

نخود فرنگی پخته +( ذرت کنسروی+کمی جعفری تازهی خرد شده) + خیارشور خرد شده + فلفل دلمه ای (قرمز رنگ) خرد شده + ژامبون مرغ خرد شده یا مرغی که با برگ بو و پیاز، پخته ،آبش کشیده و به کمک چاقو و تخت برش خوب ریش ریش شده است.

ماکارو نی های فرمی( شکلی  که ریسک کمتری برای دفرمه شدن دارد.) را در آبی که روی شعله با نمک و چند قاشق روغن در حال جوشیدن است،ریخته ،حدود سی دقیقه بعد آبکش می کنیم.

همه ی مواد را بعد خنک شدن مخلوط + سس مایونز (سس فرانسوی)+ نمک و فلفل سیاه و قرمز (+ روغن زیتون بی بو) ،در یخچال می گذاریم تا خوب خنک شود.

₪ اگر از نخود فرنگی غیر کنسروی استفاده می کنیم، بهتر است هنگام جوشیدن از برگ بو استفاده کنیم تا بوی زهمش از بین برود یا وسط جوشیدن، آبکش ، وبا آب شستشو  و بعد از این شوک، دوباره جوشانده تا پخته شود.