در بسیاری از خورشت ها می توان گوشت گوشت چرخ کرده ،گوشت مرغ و گوشت قرمز معمولی را جانشین هم کرد. (گوشت چرخ کرده+ پیازرنده شده ،آب پیاز را دور ریخته +نمک وفلفل  که به صورت قلقلی یا سر گنجشکی آماده می شود،تفت و بعد داخل خورشت می ریزیم.)(برای برگشتن گوشت ها تا طرف دیگرشان تفت بخورد،ظرف را تکان می دهیم.)

در فصلی که گوجه فرنگی تازه فراوان است بهتر است در خورشهای رب دار رب را کمتر گرفت و 2 یا...عدد گوجه فرنگی در آن انداخت.10 دقیقه بعد درآورده پوستش را دور و خودش را با چنگال پوره کرده و به قابلمه برگرداند یا  با غذا ساز یا رنده پوره کرد.

کف روی جوشیدن گوشت ها و حبوبات را جمع کنید.

₪  سبزی را بعد از شستن می گذاریم خوب خشک شود بعد از دسنگاه سبزی خرد کن یا غذاساز استفاده می کنیم تا حالت خمیر نشود.مثلا شب شستیم صبح به ماشین می کشیم.

از مطالب این تگ برای خورشتها می توان اشاره کرد به:

 خورشت عدس/خورشت لوبیا چشم بلبلی/خورشت ذرت و مرغ/خورشت نخود سبز/خورشت کاری مرغ/خورشت سبزی بادنجان / خورشت لوبیا قرمز و چیتی/ خورشت بامیه / خورشت گوشت و گوجه فرنگی (واویشکای گوشت)خورشت گوشت/انواع خورشت قیمه/ خورشت لوبیا سبز/خورشت سر گنجشکی/خورشت آلو - خورشت سیب و آلو/خورشت بادنجان پوره شده/  خورشت هویج/خورشت فسنجان-خورشت فسنجان لوبیا /خورشت بادمجان - خورشت کدوخورشت داوود پاشاخورشت های سبز: خورشت قرمه سبزی تهران – خورشت قرمه سبزی تبریز – خورشت کرفس//   قلیه ماهی // خورشت آلو جعفری  //  خورشت گوجه سبز در دو نوع


از مطالب این تگ برای غذاهای گوشتی می توان اشاره کرد به:

 مرغ شکم پر/ماهی / کباب تابه ای (قرمز - سفید ) / کباب حسینی / بال و سیب زمینی مرغ در انواع شکل: آب پز ، شنیسل ، جوجه کباب ، استیک ، بریان  کباب فیله ی مرغ ( حلزونی – ساده)    همبرگر خانگی