رشته پلو  – رشته کته: چون رشته وا می رود و زودتر از برنج می پزد رشته  های پلویی را دو دقیقه ی آخر به برنج در حال جوش چه در پلو و چه در کته  اضافه می کنیم.روال بقیه ی کار مثل پلوهای دیگر است.

₪ بهتر است ازرشته های  پلویی محلی استفاده شود و یا اگر کارخانه ایست نوع کلفت آن انتخاب شود.البته رشته های محلی معمولا پرنمک هستند و به خود غذا با احتیاط نمک اضافه شود.

₪ می توان مانند عدس پلو این مکمل را برای روی رشته پلو در دیس  آماده کرد:  پیاز داغ را آماده و برمی داریم. بعد گوشت چرخ کرده + نمک را با یک فنجان آب و مقداری روغن پخته و تفت داده  و آن را هم از ماهی تابه بر می داریم. کشمش هایی را که یک ربع خیس خورده و بعد آبکش کرده ایم را  در ماهی تابه تفت می دهیم. مقداری از پلو را به زعفران دم کرده آغشته، سپس هر چهار تا را مخلوط (پیاز داغ،گوشت چرخ کرده ،پلوی زعفرانی و کشمش) موقع سرو روی رشته پلو می گذاریم.( می شود عدس را بعد پخت و قبل از وارفتن آبکش و لا به لا با رشته پلو دم کرد و رشته عدس پلو داشت.)

₪ ته دیگ ملاحظه شده در تصویر،ته دیگ خاگینه ای یا آردی است ، برای مواقعی که لواش موجود نباشد راه گشاست. برای یک قابلمه ی متوسط دو عدد تخم مرغ+ دو قاشق غذاخوری آرد+کمی نمک،فلفل و زردچوبه را با چنگال زده تا گلوله ای نماند. روغن ته قابلمه که داغ شد(اندازه ی ته دیگ لواش روغن می ریزیم.)مایه را ریخته و مثل خاگینه سریع با چرخاندن قابلمه ،پهن تا خود را بگیرد و شعله را خاموش می کنیم در ضمن در درجه ی ته دیگ کم رنگ پلوپز می گذاریم چون در ته دیگ متوسط می سوزد.

قیمه لا پلو:  می توان با قیمه (قسمت خورشت ها)که آبش غلیظ شده(با گوشت چرخ کرده وسیب زمینی که نگینی در خود خورشت بپزد،سریع تر آماده می شود،) در دیس لابه لا با برنج ساده یا رشته پلو کشید یا لا به لا دم گذاشت که در این صورت سیب زمینی ها نیم پز باشد.

₪ عدس پلو با رشته پلویی همراه قیمه نیز بسیار لذیذ است.