در عکس بالا مرغ پبدون سرخ کردن است ولی در عکس های پایین مرغ سرخ شده ، از آبش در خورش استفاده شده و موقع سرو کنار هم قرار می گیرند.

می توان هویج و لوبیا را جداگانه آماده موقع سرو با هم استفاده کرد که شکل مجلسی تری دارد.

خورشت هویج: گوشت مرغ (یا قرمز:برای این گوشت چاشنی ها بعد پختن اضافه شود.)را  + رب + پیاز+ نمک + فلفل + کمی دارچین + با آبلیمو و آبغوره + برگ بو می گذاریم روی شعله، نیمه ی پخت پیاز و برگ بو را در آورده + زعفران و روغن کرده چند غل هم با زعفران بزند.

از طرفی هویج ها را پوست گرفته  خلال ریز به عرض و طول چوب کبریت کرده (با رنده برقی یا رنده ی چندکاره راحت تر است) + زرد چوبه  ته قابلمه تفت بخورد ، حالا بیشتر آب مرغ را صاف کرده  به هویج ها اضافه می کنیم .  با هم بجوشند تا  هویج ها پخته شود ولی وانرود. حالا مرغ را +روغن می گذاریم بقیه ی آب کشیده شود و تفت بخورد.(کمی از آب مرغ را که نگه داشته بودیم برای خوش رنگ تر شدن مرغ به کار می بریم) موقع سرو ،خورشت را که ریختیم ،مرغ ها را روی خورشت می گذاریم و سرو می کنیم.توجه شود که مزه ی شیرین هویج با آبغوره و آبلیمو (یا فقط آبغوره) ومقدای هم با فلفل تعدیل می شود.

₪ برای فریزکردن هویج ها: بعداز خلال کردن تفت و بعد فریز

در مورد کنگر: تیغ های کنار گیاه را با دستکش به کمک قیچی آشپزخانه می گیریم و بعد پوست می گیریم حالا ساقه ها را مثل  کرفس خلال می کنیم.می شوریم بعد خشک شدن تفت می دهیم مثل خورشت هویج تهیه می شود ولی کنگر دیرپز تر از هویج است و تقریبا هم پای مرغ می پزد. (البته خورشت کنگربه شکل های دیگری نیز پخت می شود. نوع دوم آن با نعنا و جعفری سرخ شده تهیه می شو)) ₪ کنگر به شکل خام فریز می شود.

₪ می توان آلوبخارا هم به این غذا اضافه کرد و خورشت آلوهویج داشت. آلوها یک ربع آخر اضافه شود تا وا نرود. (آلوها را یک ربع خیس و خوب می شوریم تا ماسه ها از آن پاک شود.)