₪ اگر چه شکل درسته ی آن شکیل تر است ولی برای راحت خوردن آن می توان تمام یا قسمتی از گوجه سبزها را مانند سیب چهار قارچ کرد و هسته اش را بیرون ریخت.

₪ اگر گوجه سبزها خیلی کوچک و کال باشد غذا مزه ی تلخی می گیرد.

 

خورشت  گوجه سبز (آلوچه) با سبزی: سبزی این خورشت جعفری و نعنا است که جعفری سه برابر نعنا باشد،سبزی آن مثل قرمه سبزی آماده می شود. می توان فقط جعفری را سرخ کرد و بعد ریختن آب کمی نعنا خشک کف مال که معمولاً در منازل یافت می شود اضافه کرد.

 پیاز که طلایی شد + مرغ (اگر گوشت قرمز بود جداگانه پخته و ب از پخت سبزی با چاشنی ها به قابلمه ی سبزی ها اضافه می کنیم.) + سبزی تفت داده شده+ کمی فلفل + نمک +زردچوبه تا بپزند. بیست دقیقه ی آخر گوجه سبز(آلوچه ها) را اضافه می کنیم تا له نشود. اگر چه شکل درسته ی آن شکیل تر است ولی برای راحت خوردن آن می توان تمام یا قسمتی از گوجه سبزها را مانند سیب چهار قارچ کرد و هسته اش را بیرون ریخت.در آخر شکر را برای ملس کردن طعم اضافه می کنیم.

 

خورشت آلوچه (بدون سبزی ) : مرغ را با پیاز + کمی آبلیمو + نمک و فلفل + زردچوبه و زعفران می گذاریم تا بپزد ،حدود 15 -20 دقیقه ی آخر آلوچه های شسته شده و دم گرفته را اضافه کرده و در آخر با  کمی شکر مزه ی ملس به خورشت می دهیم.