فرنس چیتس: این یک صبحانه ی فرانسویست. برای 7 عدد نان تست ( نانها بیات نه اینکه تاریخ گذشته باشد) :2 تخم مرغ + شیر  یک چهارم پیمانه – شکر 2 ق غ پر – وانیل نوک ق چ - همه را با چنگال زده٬ نان های تست را درسته یا به چهار قسمت برش می زنیم سپس یک بار ،در مایه  می غلطانیم .(بیشتر بماند نان سنگین و خمیری می شود.) در ماهی تابه ی تفلون که روی شعله ی متوسط است، می اندازیم تا دو طرفش طلایی شود. تازه مصرف شود. اگر از  نان ها ماند در نایلون فریزر داخل یخچال نگهداری شود.

₪ می توان نان باگت را هم قطعه قطعه و استفاده کرد.