فرنس چیتس: این یک صبحانه ی فرانسویست. برای 4 عدد نان تست:1 تخم مرغ + شیر 1/3 پیمانه – شکر 2 ق غ پر – وانیل نوک ق چ - همه را با چنگال زده٬ نان های تست را دورگیری و مثلثی برش می زنیم و در سینی، نیم ساعتی پهن می کنیم تا به اصطلاح هوا بخورند. سپس یک بار ،در مایه  می غلطانیم .(بیشتر بماند نان سنگین و خمیری می شود.)دو ،سه دقیقه این نان ها را در صافی می گذاریم تا آب اضافیش گرفته شود. در ماهی تابه ی تفلون که روغنش داغ شده و روی شعله ی متوسط است، می اندازیم تا دو طرفش طلایی شود. بعد در بشقابی که دو لایه دستمال حوله ای پهن کرده ایم قرار می دهیم تا روغن اضافیش را بگیرد. تازه مصرف شود. اگر از  نان ها ماند در نایلون فریزر داخل یخچال نگهداری شود.

₪ می توان نان باگت را هم قطعه قطعه و استفاده کرد.