سیگارت نان لواش: نان های نرم را به کمک قیچی آشپزخانه به شکل مستطیل های یک اندازه برش می زنیم. مواد لایی را روی هر برش قرار داده ، بپیچیده و با دست فیکس می کنیم. هر دو طرف نان ها را به وسیله ی برس روغن مال کرده ،سپس با تستر تست (هر دو شعله ی بالا و پایین ) یا در فر 20 درجه ی سانتیگراد گذاشته وقتی یک طرف طلایی شد برمی گردانیم.  زیاد برشته شود خشک می شود.

مواد لایی می تواند بسیار متنوع باشد ،در واقع هر غذایی که با نان میل می شود مثل انواع خوراک ها ،کوکوها و ...ساده ترین شکل: پنیر+شوید خشک + گردو ی نیم کوب