پلوی لوبیا و تن (پلوی لوبیا چشم بلبلی و تن ماهی) : لوبیا چشم بلبلی که پخت(زمانی مثل پختن عدس می برد . مراقب بود تا وا نرود) برنج خیسانده در آب و نمک را اضافه و آبکش می کنیم . مثل همیشه دم می گذاریم ولی برای رویش روغن + کره می دهیم چون معمولا حبوبات برنج را خشک می کنند.

از طرفی تن ماهی را که برای هر دو نفر یک تن در نظر می گیریم طبق دستور می جوشانیم بعد کنسرو را باز،در صافی ریخته تا روغنش برود. در ماهی تابه پیاز را تفت می دهیم خواست طلایی شود +یک قاشق رب +ماهی تن را اضافه و تفت می دهیم .موقع سرو روی لوبیاپلو می چینیم.( می توان موقع دم ،شوید خشک را هم لا به لا اضافه کرد.)

کته ی لوبیا چشم بلبلی: لوبیا که پخت آبکش کرده برنج را در قابلمه برای کته شسته و بعد لوبیاها را اضافه می کنیم و اندازه ی آب یک بند انگشت روی کار+نمک + کره و روغن و مثل همیشه دم می گذاریم.تن را هم مانند بالا آماده می کنیم.