دُیماج:نان لواش تازه (نازک باشد،خمیر می شود هر چه قدر کلفت تر باشد به خصوص نان های لواش محلی بهتر است.) در مجاورت هوا خشک شده و خرد شود+ آب که بهتر است به شکل اسپری به کار رود + روغن (محلی یا  +پنیر ریزخرد شده(پنیر لیقوان یا فتا)+ سبزی خوردن یا فقط پیازچه ی ریز خرد شده (اگر نبود شوید خشک کف مال)+ گردوی نیم کوب(برای نیمکوب کردن ،گردوها را در نایلون ریخته و با گوشت کوب می کوبیم.) +کمی کشمش (+کمی سیر پودر شده). در نایلون فریزر یا ظرف در بسته، داخل یخچال نگهداری شود.

₪اگر مقداری روغن حیوانی آب شده و خنک شده اضافه شود چه بهتر ، موجود نبود کمی کره را به این شکل اضافه می کنیم .اگر روغن زیتون بوی تندی نداشت می تواند به صورت مخلوط با روغن معمولی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

₪ برای اینکه از ظرف طرح دار برگرد داخل ظرف را با برس و روغن چرب می کنیم و مواد را با کمک پشت قاشق فشرده می کنیم .

            

رول نان وپنیر: نان ها را به شکل مستطیل بزرگ و هم اندازه برش می زنیم . نان + پنیر چرب که خوب روی نان کشیده شود + سبزی خوردن یا پیازچه ی ریزخرد شده(+کمی شوید خشک)+گردوی کوبیده شده (گردوها را در نایلون فریزر ریخته و با گوشت کوب می کوبیم.)  (+کمی خرمای خرد شده + کنجد) تا  چهار یا پنج  لایه ،به همین منوال برای همه ی  لایه ها عمل شود. پنیر باعث چسبندگی می شود پس اگر در لایه ای یک طرف نان را پنیری کردیم در لایه ی بعد طرف دیگر را پنیر می کشیم. لقمه را به کمک فویل نازک محکم و پرسی می کنیم و با همان فویل به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا مواد منسجم شوند. سپس لقمه را از فویل در آورده و با چاقوی تیز اره ای برش می زنیم. نایلون فریزر دور کار می پیچیم که خشک نشود.

₪ برای خرد و نیمکوب کردن ،گردوها را در نایلون ریخته و با گوشت کوب می کوبیم.