چلو گوشت با آلو: خورشت آلو را با مقدار بیشتری گوشت و کمتر آلو می پزیم و می گذاریم کاملا کم آب شود . موقع سرو نصف چلو را که در دیس ریختیم خورشت غلیظ شده را چیده و بعد،بقیه ی چلو را می ریزیم رویش را با چلوی آغشته به زعفران تزئین می کنیم.  

₪ آلو باعث می شود سنگینی گوشت تعدیل شود و هضم آن آسان تر شود.

خورشت آلو(آلوی بخارا که رنگ زرد دارد): حدود100 گرم آلو را برای 1 نفر در نظر می گیریم- گوشت بدون استخوان را کمی تفت و سپس با پیاز پخته شود. بعد از پخت، پیاز را خارج می کنیم. آلوها 10 دقیقه خیس و تمیزشسته شود و بعد از پختن گوشت به آن اضافه شود.اگر آلو زیاد بپزد وا میرود.کمی نمک و زرد چوبه اضافه می کنیم/ وقتی غلیظ تر شد کمی شکر + روغن اضافه می کنیم.(ترش و شیرین)