کباب تابه ای معمول(قرمز):

 گوشت چرخ کرده + پیاز + نمک + کمی فلفل + سماق را خوب ورز می دهیم. در ته ظرف پهن و تقسیم می کنیم توجه شود که بعد از پخت از عرض و طول کباب کم شده وبه ضخامت آن افزوده می شود. اصطلاحا جمع می شود.(می توان سیخ های پهن کوتاه تهیه کرد و کباب ها را به آن زد) با کمی آب + روغن می گذاریم  دو طرف تفت  و گوجه فرنگی های نصف شده و فلفل کبابی ها را اواخر کار اضافه می کنیم.جعفری و پیاز سفید که نسبتا ریز خرد شده و با هم مخلوط شده اند نیز دوری مناسبی است.

₪ می توان برای باز نشدن کباب ها نصف مواد را به یک،دو،سه کشید. ولی ماشین کردن همه ی گوشت باعث سفت شدن آن می شود.گوشت سفید این مرحله را لازم ندارد.

کباب جعفری : فقط جعفری هم داخل گوشت هست .

 

کباب تابه ای مرغ (سفید):

گوشت سینه ی مرغ را با مقداری دنبه با چرخ گوشت میکس می کنیم. مانند کباب تابه ای معمول درست می شود علاوه بر اینکه به مواد آن می شود کمی زغفران و جعفری خشک سائیده هم اضافه کرد. مقداری که در تصویر می بینید با یک سینه ی کامل درست شده(البته مقداری گوشت به استخوان ماند که برای سوپ و... به کار می رود.) با گذاشتن مقداری سیب زمینی سرخ شده کنار آن می توان همراه چلوی تزئین شده با زعفران برای 4 نفر سرو کرد.

کباب ها را به صورت دو رنگ نیز می توان پهن کرد. یعنی دو طبقه پهن کرد.