لازانیا :  بعد از جوشیدن آب + نمک و روغن در قابلمه ای که به قد لازانیا ها باشد ،  لازانیاها را به مدت پیشنهادی دستور روی جعبه ، داخل آب در حال جوش ریخته سپس٬آبکش کرده ،ته ظرف را به کمک روغن مایه ی ما کارونی چرب می کنیم . یک ردیف لازانیا چیده٬طوری که هم پوشانی داشته باشند و مواد خارج نشود و بعد مایه ی ماکارونی را +  کمی پنیر پیتزا (برای انسجام )اضافه می کنیم. به همین صورت٬ یک درمیان و درانتها روی کار٬سس (سس سفید یا خامه یا مخلوط این دو )و سپس پنیر پیتزا می ریزیم. تا حد امکان لبه ها را خالی نگذاریم و مایه بریزیم ،وگرنه دور غذاخشک می شود. روی ظرف را فویل نازک کشیده و از چند جا سوراخ می کنیم.سی دقیقه در فر 200 درجه ی سانتیگراد  که از  قبل روشن و گرم شده می گذاریم .(این مرحله برای اجتناب از خشک و سفت شدن غذاست. بیشتر در این مرحله بماند خمیرمی شود.) و بعد فویل را برداشته٬ بیست دقیقه هم در فر بماند ، برای اینکه رویش طلائی شود از گریل استفاده می کنیم تا بر اثر زیاد ماندن در فر لازانیا خشک نشود.

₪ ) برای مایه ی این غذا: پیاز که بلوری شد گوشت چرخ کرده را اضافه + کمی زرد چوبه + رب +نمک+فلفل + پودر کاری +اب ،غلیظ که شد،شعله را خاموش می کنیم.

سس سفید(بشامل):  50 گرم روغن و کره که داغ شد  2ق غ آرد اضافه رنگش که برگشت یک لیوان شیر را اضافه +نمک + فلفل، بجوشد و غلظتی مثل خامه به خود بگیرد.

₪ بیشتر پنیر پیتزای رنده شده برای روی کار - جعبه های لازانیا معمولا برای  چهار نفر کافیست.

₪ می توان از ترکیبات مختلفی در مایه استفاده کرد مثلا گوشت را نصف کرده و نصف دیگر را از سبزیجات استفاده کرد مانند قارچ ورقه شده و تفت داده شده ، مرغ و... . کمی فلفل دلمه ای خرد شده نیز می توان لا به لای لازانیا ها ریخت.

لازانیا باماکارونی فرمی

مثل لازانیا ولی به جای لازانیا از ماکارونی فرمی استفاده می کنیم.