مرغ بریان: قسمتهای مورد نظر مرغ را + پیاز که باید روی گوشت بایستد تا نسوزدو بوی زهم مرغ را هم بر طرف کند و سیب زمینی های حلقه کرده (ضخیم حلقه شوند.) یا آکاردیونی شده (دو طرف سیب زمینی ها چیزی مثل قاشق می گذاریم تا برش ها تا آخر نرود ) در ظرف تفلون چیده طوری که روی کار به طرف بالا باشد +نمک+زردچوبه+فلفل+ کمی پودر کاری +پودر سیر+یک قاشق آبلیمو + روغن و چهار  لیوان آب (تصویر) در فر 200 تا 220درجه می گذاریم. بعد برشته شدن گریل را روشن کرده تا طرف دیگر آماده شود. کره را به کمک چنگال به خورد مرغ ها می دهیم، اواخر کار گوجه فرنگی و فلفل سبزها را اضافه میکنیم. حدود سه ساعتی وقت می برد. ( می توان مرغ ها را از شب قبل در پیاز خرد شده + آبلیمو + نمک +فلفل +  مقداری زنجبیل + زعفران + کمی زردچوبه  خواباند و در فر سه لیوان  آب ،روغن وسیب زمینی ها و اواخر کار گوجه فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرد که نتیجه ی کار بهتر است.)