مرغ بریان: قسمتهای مورد نظر مرغ را + پیاز که باید روی گوشت بایستد تا نسوزدو بوی زهم مرغ را هم بر طرف کند و سیب زمینی های حلقه کرده (ضخیم حلقه شوند.) یا آکاردیونی شده (دو طرف سیب زمینی ها چیزی مثل قاشق می گذاریم تا برش ها تا آخر نرود ) در ظرف تفلون چیده طوری که روی کار به طرف بالا باشد +نمک+زردچوبه+فلفل+ کمی پودر کاری +پودر سیر+یک قاشق آبلیمو + روغن و چهار  لیوان آب (تصویر) در فر 200 تا 220درجه می گذاریم. بعد برشته شدن گریل را روشن کرده تا طرف دیگر آماده شود. اواخر کار گوجه فرنگی و فلفل سبزها را اضافه میکنیم. حدود سه ساعتی وقت می برد. ( می توان مرغ ها را از شب قبل در پیاز خرد شده + آبلیمو + نمک +فلفل +  مقداری زنجبیل + زعفران + کمی زردچوبه  خواباند و در فر سه لیوان  آب ،روغن وسیب زمینی ها و اواخر کار گوجه فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرد که نتیجه ی کار بهتر است.)