آبگوشت رسمی: کمی رب را ته زودپز با زردچوبه تفت +گوشت استخوان دار + دنبه + کمی دارچین+ پیاز درسته  ودوحبه سیرخرد شده یا پودر سیر٬اضافه می کنیم +آب + کمی زعفران+ نخود و لوبیا که از شب قبل خیس خورده و آبکش شده + فلفل سبز(خشک آن هم می شود - از نوع تند باشد) + کمی بلغور یا گندم ، در زود پز بپزد. بعد از باز کردن زودپز پیاز را دور ریخته، گوشت ها را از استخوان جدا و به ظرف باز گردانده٬سیب زمینی پوست کنده واگر درشت بود قارچ شده + نمک + یک عدد لیمو عمانی و دو،سه عدد گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. ده دقیقه بعد گوجه ها را در آورده،پوست کنده ،با چنگال پوره و به مواد ظرف اضافه می کنیم. بجوشد تا آبش اندازه شود. بهتر است،دنبه را کوبیده و جداگانه سر سفره گذاشت. چون بعضی افراد دوست ندارند.  

₪ هر چه قدر گوشت بیشتر باشد،می توان آب را رقیق تر گرفت . ولی اگر گوشت کم باشد و پرآب باشد. مسلما آبگوشت خوش مزه ای  نخواهد بود. در بعضی جاها در یک ظرف بزرگ نان را ترید ، در بشقاب های خورشت خوری بین افراد تقسیم می کنند و از کاسه استفاده نمی شود.

₪ بهتر است اگر نانی که برای ترید کردن استفاده می شود لواش است کمی در مجاورت هوا خشک شود و گرمای اولیه ی آب غذا هم از بین برود تا خمیر نشود.