کارامل: به عنوان نوشیدنی یا در دسرها و شیرینی ها استفاده می شود.  شکر+ ته فنجان آب را روی آتش ملایم می گذاریم تا شکر کاملا حل شده و مثل عسل شود. طلایی رنگ شود،  نه بسوزد و نه نقاطی سفید بماند(شکرک می زند)  بعد  آب  یا شیر(بسته به مورد) اضافه می کنیم (با احتیاط) تا بجوشد و به غلظت مناسب رسد.

شیر کارامل: اگر شیر کارامل خواستیم ٬ به شکر کارامل شده،شیر اضافه می کنیم تا کارامل ها جدا شود.سرد یا گرم نوشیده می شود.

معجون: موز + شکر (+شکلات نرم شده  یا خرما) بعد  شیر را در مخلوط کن ریخته، داخل  لیوان ها موز و کمپوت آناناس + بستنی می ریزیم وبعد این مایع را اضافه می کنیم. پودر نارگیل و پودر مغزها را هم اضافه می کنند ولی اگر حالت دون دون بودن ان خوشایند، نیست می توان حذف کرد.خامه وتخم مرغ هم بهتر است برای بچه ها و کسانی که قوای بدنی ضعیفی دارند اضافه شود.

کوکتل هلو : کمپوت هلو با آبش+ بستنی ومقداری شیررا در مخلوط کن می ریزیم. مزیتش به شیر موز٬عدم سیاه شدن سریع آن است پس می شود،کمی زودتر از زمان سرو آماده کرد و در یخچال نگهداری کرد.می شود داخل لیوان ها موز و کمپوت آناناس ریخت وبعد مایع را اضافه کرد.

گلاسه:شیر کارامل یا شیر قهوه یا شیر شکلات یا شیر موکا(قهوه+ شکلات) را در یخچال گذاشته تا کاملا خنک شود.(یا حاضری تهیه شود.) .بستنی وانیلی را در لیوان ریخته بعد مایع را ریخته طوری که بستنی را نگیرد. با شوکو رول٬ ویفرشکلات چیپسی٬ترافلهای رنگی٬نیمه ی موز٬و ... تزئین می کنیم.سس شکلات (در فروشگاه ها موجود است.) روی کار می دهیم.

گلاسه را برحسب اینکه شیر با چه مادهای مخلوط شده نام گذاری می کنند : کافه گلاسه(با نسکافه)، شکلات گلاسه، موکا گلاسه، کارامل گلاسه

شیر و شیره: شیرو شیره در لیوان مخلوط شده و صرف گردد.

شیر خرماخرما را هسته گرفته ، بهتر است خرد کرده  در مخلوط کن می ریزیم+شیر و دستگاه را روشن می کنیم.اگر ته ظرف کمی خرمای میکس نشده مانده بود،آن را داخل لیوان خالی نمی کنیم.