خاگینه ی شیرین: تخم مرغ 2 عدد با چنگال زده + ماست2 ق غ (یا نیم استکان شیر)- زنجبیل 1 ق م –دارچین 1 ق م – پودر گل سرخ1ق م  ودر آخر آرد نیم پیمانه اضافه  / روغن در ماهی تابه تفلون داغ شود ٬مواد را نازک  ریخته وگرنه می شکند دو طرف که طلایی شد  خاموش می کنیم.(اگر زیاد برشته شود خشک شده و می شکند.)  و 10 دقیقه با در بسته بماند تا نرم شود.گردو ی نیم کوب وخلال پسته و بادام (هر سه را در نایلون فریزر ریخته و با گوشت کوب می کوبیم.)+کمی دارچین و پودر گل سرخ وسط آن ریخته و تا می کنیم (طرف صاف تر خاگینه را طرف بیرونی می گیریم.)شربتی را که روی اجاق در حدی که شکرش حل شود٬  وقتی نیمه گرم شد اضافه می کنیم. شعله را روشن کرده و مرتب از شربت روی خاگینه می دهیم. نسبتا˝ شل بر میدارم چون شربت بعد خاموش شدن سفت تر می شود. موقع سرو مقداری که لازم است از شربت روی کار داده و از بقیه صرف نظر شود.

شربت:آب سه چهارم پیمانه + شکر نیم پیمانه+ زعفران (یا به جای شربت:شیره +آب + زعفران)

₪اگر شربت بماند سفت شده و شستن ظرف مشکل می شود. بهتر است کمی آب در ماهی تابه ریخته، روی شعله بجوشد و باز شود.

₪ اگر به عنوان غذا و با نان میل شود برای دو نفر کافیست و اگر به عنوان دسر به خصوص برای سفره های رمضان مد نظر باشد، تعداد بیشتر.