سالاد کاهو : کاهو به عنوان زمینه ی کار پای ثابت این سالاد است . از دیگر عناصری که می توان به این سالاد اضافه کرد از این قرار است: هویج رنده درشت ٬ جوانه ی ماش ٬ لوبیا چیتی (کنسروی )٬ ذرت کنسروی ٬ نخود فرنگی پخته، کلم (سفید،قرمز)٬ قارچ خرد شده٬گل کلم گل شده، گوجه فرنگی و....  برای سس:سس مایونز +آبلیمو +نمک +فلفل  خوب زده شود.

با اضافه کردن موادی مثل سیب زمینی پخته ی نگینی شده،تخم مرخ آب پز خرد شده،مرغ پخته ی ریش ریش شده و...  می توان تا پای یک غذا آن را کامل کرد  

می توان برای اینکه سس رنگ صورتی بگیرد ، کلم قرمز رنده شده را در آبلیمو یکی،دو ساعت داخل یخچال خواباند و بعد صاف کردن، به عنوان آبلیمو برای سس استفاده کرد.)

سالاد کاهو : کاهو به عنوان زمینه ی کار پای ثابت این سالاد است . از دیگر عناصری که می نوان به این سالاد اضافه کرد از این قرار است: هویج رنده درشت ٬ جوانه ی ماش ٬ لوبیا چیتی (کنسروی )٬ ذرت کنسروی ٬ نخود فرنگی پخته، کلم (سفید،قرمز)٬ قارچ خرد شده٬گل کلم گل شده، گوجه فرنگی و....  برای سس:سس مایونز +آبلیمو +نمک +فلفل  خوب زده شود.

با اضافه کردن موادی مثل سیب زمینی پخته ی نگینی شده،تخم مرخ آب پز خرد شده،مرغ پخته ی ریش ریش شده و...  می توان تا پای یک غذا آن را کامل کرد  

می توان برای اینکه سس رنگ صورتی بگیرد ، کلم قرمز رنده شده را در آبلیمو یکی،دو ساعت داخل یخچال خواباند و بعد صاف کردن، به عنوان آبلیمو برای سس استفاده کرد.) یا اینکه کلم های  درشت رنده شده را در سرکه+ نوک ق شکر نگهداری کرد و از خود کلم در سالاد و از آبش برای رنگین کردن و ترش کردن سس استفاده کرد.