سالاد الویه:مرغ را پخته آبش را کشید،از استخوان در آورده+ سیب زمینی  پخته هر دو را با غذاساز ریز خرد می کنیم. نه در حدی که خمیر شود+ خیار شور ریز خرد شده و در آبکش آب اضافیش برود.(کمی تخم مرغ پخته وژامبون مرغ نیز می توان اضافه کرد.) سس را به این شکل درست کرده و با مواد مخلوط می کنیم: سس مایونز +نمک + فلفل  . روی کار یک لایه سس خالی می دهیم و در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود. به عنوان غذا، با کاهو یا کلم و نان باگت صرف می شود و یا به عنوان سالاد کنار غذا قرار می گیرد.

₪ با گوجه فرنگی ٬ خیار شور٬ نخود سبز پخته ٬هویج رنده شده و ... تزیین می کنیم.