موادی که باید با  یک دو سه میکس شوند.

کوفته ی آجیلی:گردو+خلال بادام وپسته را با یک،دو،سه میکس می کنیم.( به مرحله ی کاملاً پودری نرسد)کمی برنج را به حالت کته ی قبل دم در آورده + گوشت چرخ کرده + پیاز( گوشت و پیاز و برنج را بعد مغزجات با یک ،دو،سه میکس می کنیم ) همه ی مواد را که از یک،دو ،سه رد کرده ایم + فلفل +نمک. از گردو بزرگ تر از نارنگی کوچک تر از مایه برداشته ، در آرد نخودچی می غلطانیم، وقتی روغن در ظرف تفلون داغ شد، کوفته ها را اضافه و سرخ می کنیم.  بعد ،سس این غذا که تا بیشتر از  نصف کوفته ها را بگیرد اضافه می کنیم. با شعله ی متوسط و در باز بپزد تا وا نرود. وسط طبخ ،برگردانده تا هر دو طرف پخت شود و سس غلیظ شود. سس:رب انار+زعفران+آب به مقدار مناسب+کمی نمک و فلفل / می توان کنار غذا سیب زمینی سرخ شده گذاشت.