می توان هویج و لوبیا را با هم استفاده کرد.


 خورشت لوبیا سبز: پیاز که بلوری شد٬ گوشت + لوبیا سبزهای خردشده، 10 دقیقه جوشانده و آبکش شده (تا بوی زهمش گرفته شود) رابا زرد چوبه و دارچین + ادویه + پودر سیر + فلفل  + پودر کاری + آب + زعفران می گذاریم بپزد. بعد از اینکه گوشت پخت + آبغوره یا آبلیمو + نمک + رب تفت داده (+ پوره ی گوجه فرنگی) بجوشد تا جا بیفتد .می توان سیب زمینی ها را خلال٬ سرخ و موقع سرو روی خورشت ریخت.

₪ اگر از گوشت مرغ استفاده شد، نمک و آبلیمو یا آبغوره ،از اول اضافه می شود.