ماکارونی:ماکارونی را (از طول3 قسمت کرده) درآب و نمک و کمی روغن که جوشیده ،ریخته ( قابله بزرگ باشد تا درصد نشاسته ی آب کمتر باشد این کار به کییت کار کمک می کند.) و با چنگال آرام  ماکارونیها را جدا و مراقب که بهم نچسبند تا وقتی که از در قابلمه لیز نخورد کافیست ،بیشتر بماند خمیر می شود .اگر ماکارونی فرمی بود حالت نیم پز و بعد چند دقیقه آبکش شود.نمک باعث می شود نقطه ی جوش بالا برود و پخت با کیفیت بالاتری صورت بگیرد.

برای مایه: پیاز که بلوری شد + کمی زردچوبه +گوشت چرخ کرده + رب + مقداری آب( فقط آن قدرکه رب بازشده  یکدست شود.) + نمک + فلفل + پودر کاری،غلیظ که شد + کمی پودر آویشن با ماکارونی آبکش شده دم می گذاریم. خودش آب و روغن دارد.ته دیگ سیب زمینی حلقه شده یا سیب زمینی رنده شده که ته قابلمه فرش شود یا  نان های ضخیم مثل بربری در این غذا جواب می دهد.

می توان از ترکیبات مختلفی در مایه استفاده کرد مثلا برای سبک کردن غذا، گوشت را نصف کرده و نصف دیگر را از سبزیجات استفاده کرد مانند قارچ ریز خرد  شده یا رنده ی درشت شده و تفت داده شده ،نخودفرنگی پخته، آبکش وکمی تفت داده شده،ذرت کنسروی آبکش شده و مقداری تفت داده شده وبه این ترتیب فیبر غذا را افزایش داد. همچنین می توان از گوشت سینه ی مرغ که با مقداری دنبه، چرخ شده به جای گوشت قرمز استفاده کرد و تنوع ایجاد کرد. کمی فلفل دلمه ای خرد شده نیز می توان لا به لای ماکارونی موقع دم گذاشتن ریخت. به جای گوشت چرخ کرده می توان از مرغ خرد شده استفاده کرد ،خودش موقع دم کشیدن می پزد.

₪ 130 گرم ماکارونی فرمی برای 1نفر / یک بسته  400 گرمی برای  3/5  نفربزرگسال

₪ می توان با تخم مرغ آب پز رنده درشت شده و سیب زمینی نگینی سرخ شده تزئین کرد.

₪ ماکارونی در تصویربالا را مثل پلو با آب و روغن،جدا دم کرده و موقع سرو ،مایه ی آماده شده ،رویش تزئین شده است. کف قابلمه از دو لایه لواش استفاده شود تا ماکارونی های زیرین خشک و غیر قابل استفده نشود. همچنین روی شعله بیش از حد نماند.

 

₪ اگر کمی از مایه را نگه داشته و سیب زمینی نگینی ریز شده را با آب اضافه کرده (نمک مایه ی خالی زیاد است باید مقدار سیب زمینی به حدی باشد که مزه تعدیل شود.) تا سیب زمینی ها بپزد و آب خوراک کشیده شود. یک غذای نونی، برای شام می شود.

بال و کتف در ماکارونی را مثل گوشت چرخ کرده استفاده می کنیم

نی نی شکلک