سمبوسه:سیب زمینی ها را پخته، بعد پوست گرفته و نگینی ریز خرد می کنیم. در ماهی تابه روغن(اندازه ای که غذا می برد زیاد نشود) + زردچوبه + پیاز خرد شده ریخته ،بعد از اینکه ،پیازها طلایی شد+سیب زمینی+ پودرجعفری خشک + کمی رب + نمک و فلفل سیاه و قرمز را ریخته تا رب کمی رنگ عوض کند. حالا شعله را خاموش می کنیم.    یا  از مواد پیراشکی استفاده می کنیم: قارچ ها را نگینی ، تفت و کنار می گذاریم.گوشت چرخ کرده را با کمی آب و روغن و زردچوبه و فلفل+نمک می گذاریم تا تفت بخورد + کمی رب و در آخر سیب زمی نی های پخته و نگینی شده+ قارچ + فلفل دلمه ای خرد شده +مقداری جعفری خرد شده تازه  و پنیر پیتزا آخر کار برای انسجام مواد کمی هم زده تا باز شود و بعد شعله را خاموش می کنیم.

 

یک لواش معمولی مستطیلی را با قیچی آشپزخانه به شش قسمت تقسیم می کنیم وبه تر تیب تصاویر،سمبوسه ها را می پیچیم. بعد در روغن فراوان سرخ می کنیم. البته برای اینکه سمبوسه ها خیلی سنگین و روغنی نشوند می توان در تستر، تست کرد. به این ترتیب که سینی را خوب چرب و سمبوسه ها را چیده بعد با قلم مو روی آن ها را کامل روغن مال می کنیم.چه در این حالت و چه سرخ کردن ،طلایی که شد برمی داریم اگر زیاد برشته شود،خشک می شود. با کچاپ سرو می شود.