سمبوسه:سیب زمینی ها را پخته، بعد پوست گرفته و نگینی ریز خرد می کنیم. در ماهی تابه روغن(اندازه ای که غذا می برد زیاد نشود) + زردچوبه + پیاز خرد شده ریخته ،بعد از اینکه ،پیازها طلایی شد+سیب زمینی+ پودرجعفری خشک + کمی رب + نمک و فلفل سیاه و قرمز را ریخته تا رب کمی رنگ عوض کند. حالا شعله را خاموش می کنیم.

یک لواش معمولی مستطیلی را با قیچی آشپزخانه به شش قسمت تقسیم می کنیم وبه تر تیب تصاویر،سمبوسه ها را می پیچیم. بعد در روغن فراوان سرخ می کنیم. البته من برای اینکه سمبوسه ها خیلی سنگین و روغنی نشوند در تستر، تست می کنم. به این ترتیب که سینی را خوب چرب و سمبوسه ها را چیده بعد با قلم مو روی آن ها را کامل روغن مال می کنم.چه در این حالت و چه سرخ کردن ،طلایی که شد برمی داریم اگر زیاد برشته شود،خشک می شود. با کچاپ سرو می شود.

₪ می توان گوشت چرخ کرده را با روغن ویک استکان آب + نمک و فلفل گذاشت تا به روغن افتاده و تفت بخورد و به مواد اضافه کرد.همچنین می توان فلفل دلمه ای خرد شده را همراه با سیب زمینی ها به ظرف اضافه کرد که در این صورت فلفل سیاه را با توجه اضافه می کنیم.