شکم پاره ی بادمجان: بادمجانهای کوتاه (اگر بلند بود اول نصف می کنیم چون شکلش را از دست می دهد.)  را مانند ساندویچ برش می زنیم ، یعنی دو طرف بسته باشد در ضمن بادمجان ها را خالی نمی کنیم. یک ساعت در آب و نمک خوابانده ، آبکش کرده و بعد از خشک شدن،هر چهار طرف بادمجان ها را در روغن سرخ می کنیم.بعد از خنک شدن از مواد لایی آن ها را پر می کنیم.

در ماهی تابه ی دیواره داری کمی رب را با زردچوبه تفت و کمی آب +نمک+فلفل+کمی زعفران اضافه می کنیم. بادمجان های پر شده را در ظرف چیده طوری که سس بیش از نیمه ی بادمجان ها نشود ،وگرنه غذا وا می رود.اگر از مواد لایی ماند ، کنار بادجان ها می ریزیم،وقتی که غذا روی اجاق با در باز جوشید و کم آب شد، شعله را خاموش و با نان صرف می شود.

  لایی غذا: پیازهای نگینی که سبک شد،گوشت چرخ کرده را اضافه وبعد تفت خوردن،لپه ی پخته (وقتی لپه پخت، آبکش می کنیم ) + نمک + فلفل ، در آخر سیر ریز خرد شده و پودر جعفری خشک را اضافه و شعله را خاموش می کنیم ، مواد را در ماهی تابه با حرارت موجود می گردانیم.