خورشت گوشت و گوجه فرنگی(واویشکای گوشت): پیاز را تفت تا سبک شود ، بعد گوشت های قیمه ای شده را اضافه + آب تا بپزد ،بعد از پختن +زردچوبه +کمی رب + پوره ی گوجه فرنگی که با غذاساز یارنده آماده شده + زعفران +آبلیمو (یا از ترشی های دیگر مانند آب انار ترش استفاده کرد.)+نمک +فلفل +کره (+ پودر کاری) بپزد تا کاملا کم آب شود. می توان سیب زمینی های سرخ شده را مانند قیمه، در ظرف سرو،با هم ریخت با برنج صرف می شود.

₪ این غذا را می شودبا گوشت چرخ کرده یا مرغ نیز درست کرد.اگر مرغ بود از اول چاشنی ها را اضافه می کنیم.