پیتزا: برای خمیر پیتزا، می توان از خمیرهای آماده که در سوپرمارکت ها موجود است استفاده کرد و طبق دستورالعمل روی آن کمی قبل از استفاده ،از فریزر خارج کرد (اگر زیاد بیرون بماند خمیری و چسبان می شود.) یا در منزل تهیه کرد که در زیر آورده شده است.

خمیر پیتزا (خمیر پیراشکی): شیر ولرم: یک لیوان+خمیرمایه:1ق غ+نمک:1ق م + شکر:1ق م + روغن:نصف لیوان + آرد آنقدر که به دست نچسبد و خمیر لطیفی به دست آید. / همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و یک ساعت استراحت می دهیم. خمیر را در ظرفی که چرب شده و کمی آردپاشی شده، باز می کنیم.توجه کنیم که خمیرخانگی باد می کند٬ پس خمیررا کلفت نمی اندازیم.

روی خمیر ،☼ کره مالیده و روی آن سس پیتزا(یا کچاپ) ☼ سپس مواد دلخواه را می چینیم.  مانند: مرغ پخته و در غذا ساز خرد شده یا خوب ریش ریش شده /ژامبون / گوشت چرخ کرده  تفت داده شده /سوسیس نگینی شده  یا ترکیبی از این مواد+قارچ خرد شده( در حدی که آبش گرفته شود تفت می دهیم )+نمک و فلفل+کمی فلفل دلمه ای نگینی شده ☼ کچاپ روی مواد مالیده٬ سپس روی تمام مواد، پنیر پیتزای رنده شده ی حسابی می ریزیم. در فر می گذاریم تا رویش طلایی شود. با کچاب سرومی شود.

 

پیتزا  کاسه ای :  با چاقوی اره ای سر پیتزاها را برداشته داخلش را خالی طوری که دیواره شکننده نشود کمی کره گذاشته ف مواد پیتزا را چیده و  نان را اسپری آب می کنیم  و چند دقیقه گریل می کنیم .

پیتزای فوری: روی نان تست یا باگت که به طول دو نیم کرده و باز می کنیم ،مثل پیتزا مواد را چیده ولی موقع پخت فقط از شعله ی بالایی استفاده می کنیم ، تا پنیر آب شده و طلایی شود.

یا نان باگت را به شکل لقمه نان تهیه می کنیم یعنی باگت ها را قطعه قطعه کرده،آنها را خالی به طوری که ته آن بماند و سوراخ نشود ،مانند پیتزا عمل کرده و روی کار پنیر پیتزا پاشیده،فقط از شعله ی بالایی استفاده می شود.اسپری آب روی نانها فراموش نشود.