ترشی (سالاد) با آب گوجه فرنگی: گل کلم،هویج،ساقه ی کرفس،خیاربا پوست، لوبیا سبز،سیر وفلفل را خرد می کنیم.گوجه فرنگی ها و آب را روی شعله می گذاریم تا غل بزند و نرم شود. بعد با دست و به کمک وسیله ای مثل لیوان فلزی آن را از آبکش رد می کنیم تا پوست و تخم آن گرفته شود. بالا فاصله و در حالی که آب گوجه حرارت دارد مواد را می ریزیم تا کمی نرم شوند.کمی سبزی ترش (می تواند قبلا در فریزر آماده شده باشد.)+نمک+زردچوبه + یک پیمانه سرکه (برای یک شیشه ی بزرگ ترشی )اضافه و تست می کنیم. در یخچال نگهداری شود. بعد خنک شدن از همان روز قابل استفاده است.

₪ مقدار گل کلم و بعد خیار بیش تر از بقیه ی مواد است.

₪ این ترشی ،سرکه ی کمی دارد پس زود خراب می شود. اندازه ی استفاده ی یک ماهه درست شود و حتما در یخچال نگهداری شود.هر چه قدر نمک و سرکه بیشتر باشد،مانگاری بیشتر می شود ولی از مزه ی اصلی دور و به شور و ترشی نزدیک می شود.

  در واقع سرکه بسیار کم استفاده می شود و شاید نام ترشی چندان برازنده نباشد. چیزی بین سالاد و ترشیست.

₪ موقع ریختن در ظروف برای آوردن سر سفره ،اول،از زیر هم زده ،بعد می ریزیم. چون قسمت سنگین آن در زیر جمع می شود و قسمت رقیق گوجه ها بالا می آید.