سالاد شیرازی:خیار و پیاز و گوجه فرنگی را نگینی خرد + آبلیمو (آبغوره بهتر)+ نمک + نعناع خشک سائیده + روغن زیتون

سالاد بلغور : بلغور کتمه ای (پلویی) را با کمی آبلیمو برای اینکه ظرف سیاه نشود در ظرف جاداری و به صورت در باز می پزیم و آبکش می کنیم و در حالی که گرم است به آن نمک و کمی فلفل می زنیم  می گذاریم تا آبش برود + جعفری که خوب آبش را کشیده  +  پیاز یا پیازچه که خوب آبش را کشیده  + گوجه فرنگی خرد شده و سسش را که شامل روغن زیتون و آبلیمو است مانند سالاد شیرازی موقع سرو اضافه تا آب نیندازد.