کیک ساده ی شماره 1:تخم مرغ :3 عدد – آرد: 3ییمانه – شکر: یک ونیم پ– روغن: نیم پ(نصف کره ی نرم شده ،نصف روغن) – شیر: 1 پ– بکینگ پودر :1 ق غ پُر – وانیل: حدود سه چهارم ق چ – کاکا ئو: دلخواه

: تخم مرغها را با شکر و وانیل 5 دقیقه با هم زن برقی یا در غذاساززده، بعد بقیه ی مواد و در آخر آرد را اضافه می کنیم.ته ظرف راچرب و با 1ق غ آرد پاشی، در ضمن قالب وسط کیک را گذاشته و چرب می کنیم. درفر از قبل گرم شده، 180 درجه ی سانتیگراد ،حدود سه ربع،طبقه ی وسط می گذاریم. بهتراست، برای امتحان پخت، خلال دندان یا چنگال را وسط کیک فرو ببریم اگر چیزی نچسبید پخته است .برای برشته شدن روی کیک از گریل استفاده می کنیم./ می توان به صورت کاپ کیک درست کرد/ برای به دست آوردن طعم متفاوت  پودرگل سرخ خشک و هل سبز سائیده را می توان به مایه افزود وبه جای نصفی از شیر،گلاب ریخت / همچنین می شود کمی از مایه را برداشت + کاکائو یا نسکافه و کمی شکر کرد و روی کیک به شکل خطوطی ریخت // یا  گردو و کشمش را در آرد غلطاند اضافه / یا خلال پسته وبادام ویا کنجد خام وغیره پاشید ودر فر گذاشت. 

کیک ساده ی شماره 2: آرد : دو پیمانه (یک و نیم پیمانه آرد و نیم پیمانه پودنارگیل و خلال بادام که با آسیاب یا یک دو سه سائیده ایم.)، شیر:  یک پیمانه، روغن : نصف پیمانه (نصف کره٬ ی نرم شده ،نصف روغن مایع) ، شکر : یک پیمانه، تخم مرغ : سه عدد، بکینگ پودر: دو قاشق مرباخوری، وانیل  :یک دوم قاشق چایخوری / مثل قبلی درست می شود به نکات آن توجه شود.

₪ به جای شیر می توان یک پیمانه ماست پرچرب نه چکیده و یا پنیر خامه ای اضافه کرد. وقتی نصف کره ها روی اجاق آب شد،شعله را خاموش و بقیه ی کره و پنیر خامه ای را با حرارت موجود و به کمک چنگال آب می کنیم.

 

تزئین با ژله : ژله را با نصف لیوان آب جوش درست کرده وقتی خنک شد + نصف لیوان ماست کرده روی کیک خنک شده می ریزیم تا ژله ی مات بگیرد در این فاصله ژله یا ژله های شفاف را با آب نصف مقادیر دستور  روی پاکت درست می کنیم و می گذاریم ببندد ولی قبل از اینکه کامل بسته شود با چنگال زده و در ظرف سس که پلاسکوها دارند ریخته و به کمک آن روی کار را شکل می دهیم..در یخچال می گذاریم تا نبندد .  در قالب کمربندی نتیجه بهتر است و گرنه کیک را بایر برش بعد خارج کرد.  کیک هم باید صاف باشد میان تهی نباشد.