سیب زمینی تست شده: آب را جوشانده،سیب زمینی ها را که پوست گرفته، شسته شده از مقطع بزرگ تر حلقه حلقه کرده ،داخل آب جوش می ریزیم.هشت دقیقه بعد آبکش می کنیم. تستر را روشن کرده و سینی آن را با برس روغن مال می کنیم. سیب زمینی ها را در سینی چیده و رویشان را خوب کره مال کرده+نمک و کمی فلفل پاش ،سپس سه ربع در تستر آن ها را تست می کنیم.(250 درجه ی سانتی گراد،بالا و پایین روشن)

₪ می توان با سس کچاپ سرو کرد.

₪ همچنین می توان نیم ساعت بعد ،از تستر خارج و کچاپ (+ مثل مایه ی ماکارونی غلیظ) + پنیر پیتزا روی آن ریخت و مجدد در تستر گذاشت تا پنیرها آب و طلایی شوند.

برای این مدل 12 دقیقه در قابلمه بماند.