آش رشته: نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. ته قابلمه پیاز را با زردچوبه تفت+نخود و لوبیا+عدس و ماش + سبزی آش (تره.جعفری.اسفناج) +آب قلم  + روغن+ فلفل سبز یکی یا دو تا +آب ،وقتی پخت، پانزده،بیست دقیقه ی آخر رشته ها را که از طول چهارقسمت شده،اضافه می کنیم. توجه که رشته ها باد می کند و آب آش را به خود می گیرد ،پس زیاد هم نمی ریزیم.نمک،فلفل،روغن و زردچوبه را نزدیک برداشتن میزان می کنیم. کمی رقیق تر از حد معمول آش ها برمی داریم،چون آش رشته به مرور سفت می شود.

₪ حدوداً برای یک کیلو سبزی،یک بسته رشته ی آشی (مقدار زیادیست)

₪ بعد از داغ شدن روغن که کمی هم زردچوبه دارد ٬شعله را خاموش٬نعناع خشک را می ریزیم تا تیره رنگ و تلخ نشود.

₪ پیاز داغ ،نعناع داغ، سیر داغ٬پیاز داغ و کشک (ماست غلیظ ) برای تزئین و خوشمزه کردن روی کار می دهیم. می توان گوشت راکله گنجشکی حاضر با نصف فنجان آب و روغن با در بسته، تفت  داد و به ظرف سرو اضافه کرد. کمی گرمای روی آش گرفته شد،بعد کشک را اضافه تا آب نیندازد.

₪ اگر آب قلم موجود نبود از قرص عصاره ی آن استفاده شود که در این صورت به نمک آن توجه شود.