کوکو سبزی: حدوداً نیم  کیلو سبزی برای 2تا3 نفر (بعدازشستن سبزی آبش را کاملا بکشد تا آب نیندازد.): سبزی کوکو (اگر گشنیز را یک واحد بگیریم، شوید 2 واحد،تره 2 واحد و جعفری 3واحد)+ پودر سیر+ نمک+ فلفل + تخم مرغ +1 ق آرد + مقداری گردوی نیم کوب شده (گردو را در نایلون فریزر با گوشت کوب می کوبیم تا نیم کوب شود.) می توان به جای آرد یک عدد سیب زمینی خام رنده کرده را اضافه کرد تا باعث انسجام مواد شود. در ماهی تابه(ماهی تابه ی دو طرفه بهترین گزینه است.) روغن را + زردچوبه داغ و مواد را پهن،دو طرف را سرخ می کنیم.

₪ به جای سبزی کوکو که معمول است می توان از یک نوع سبزی دلخواه مانند تره (در تبریز متداول است.) یا جعفری یا... استفاده کرد.

₪ می توان سبزی کوکو را در قابلمه ی تفلون روی شعله، چرخاند تا آبش را از دست بدهد ، بعد از خنک شدن، مواد را اضافه و کوکو را می اندازیم که در این صورت می توان آرد را حذف کرد و ریسک کمتری دارد.

₪ برای تهیه ی کوکوی دورنگ: مایه ی کوکوی سیب زمینی را زیر ومایه ی کوکو سبزی را روی کار می ریزیم. وسط این دو مایه  نیز زرشک  امکان سوختن ندارد و قابل استفاده است + گردوی نیم کوب  ( +پیاز داغ ) / برای کوکوی سه رنگ: گوشت چرخ کرده را با یک فنجان آب + روغن می گذایم با در بسته تفت بخورد  و در وسط کار +گردو + زرشک و پیاز داغ می چینیم.

کوکو سبزی مغز دار : گوشت چرخ کرده را با کمی آب و روغن گذاشته تا تفت بخورد + زرشک + گردوی کوبیده + پیاز داغ    وقتی نصف مایه ی کوکو را که قبلا روی شعله آبش را کشیده ریختیم مغز را پهن کرده و بعد بقیه مایه ی کوکو /بهتر است در ماهی تابه ی دو طرفه طبخ شود.