کیک خرما (کشمش): عسل یا شیره یا بار(شهد):2قاشق غذاخوری /تخم مرغ: سه عدد / شیر:یک سوم پیمانه / شکر:نیم پیمانه /روغن مایع 1پیمانه/ آرد: 225 گرم (یک پیمانه +چهار پنجم پیمانه) / بکینگ پودر 1قاشق چای خوری / دارچین :نیم قاشق چای خوری/ خرما  یا کشمش 150 گرم( 10عدد خرما با پوست خرد شده یاچهار پنجم لیوان کشمش). می توان دو قاشق غذاخوری گردوی نیم کوب (گردوها را در نایلون فریزر با گوشت کوب می کوبیم.) و کمی هل سبز سائیده اضافه کرد.

اول تخم مرغ ها را 5 دقیقه با هم زن برقی یا غذاساز زده+ بقیه ی مواد در آخر آرد و خرما را اضافه می کنیم. ( + گردوی نیم کوب و پودر هل) وسط کیک حتماً خالی باشد. ته ظرف و دور قالب وسط کیک  را با برس چرب و  آرد پاشی (1قاشق غذاخوری) می کنیم.  درفر از قبل گرم شده، 180 درجه ی سانتیگراد ،حدود سه ربع،طبقه ی وسط می گذاریم. ( البته پخت کیک با خلال یا چنگال چک شود.اگر چیزی نچسبید و دور ظرف قهوه ای خوش رنگ بود پخته است.) برای روی کیک گریل را به مدت کوتاهی روشن تا طلایی شود.

₪ کیک بعد از سرد شدن برگردانده و برش بخورد تا خمیر نشود.

خمیر این کیک غلیظ است ،مواد در آن معلق مانده و ته نشین نمی شوند.

اگر با غذاساز کار می شود آخر کار که خرماها اضافه می شود،یکی دو ،دور بچرخد تا خرما ها بهتر خرد شوند.