فرنی نشاسته و آرد برنج:   دو و نیم لیوان شیر + دو قاشق نشاسته + نیم لیوان شکر (  100 گرم) (یا از شکر صرف نظر و هنگام صرف با شیره میل شود که مفیدتر است ) + نوک قاشق وانیل + یک چهارم پیمانه آرد برنج(+ زنجبیل) را در قابلمه ی روحی روی شعله ای که شعله پخش کن دارد گذاشته و مرتب با هم زن ، هم می زنیم تا ته نگیرد و گلوله گلوله نماند. بعد که جوشید و به غلظت مناسب رسید شعله را خاموش و در صورت دلخواه یک قاشق پر غذاخوری خامه اضافه کرده و هم می زنیم. بعد خنک شدن در یخچال ،در پوش می گذاریم. روی فرنی ساده را می توان با دارچین و زنجبیل تزئین کرد.

₪  فرنی باطعم های مختلف: : با امثال زعفران که دم شده به کمک چای صاف کن،صاف شده و از اول اضافه (+ گلاب آخر کار) ،نسکافه و دارچین، کاکائو (کمی شکر بیشتر) و...  شکلات سفید یا قهوه ای (100 گرم شکلات به جای  100 گرم شکر در رسپی) درست کرد یا از اول از شیرهای طعم دار حاضری استفاده کرد.

₪ در مورد نشاسته بهتر است اول با گوشت کوب کمی ریزتر شده تا راحت تر به کمک گرما باز شود. اگر شیرنشاسته، برای سرماخوردگی تهیه می شود، برای یک لیوان شیر ،یک قاشق مرباخوری شکر کافیست.