کاچی: آرد:یک پیمانه  (آرد گندم دو برابر آرد نخودچی شیرینی پزی و آرد نخودچی دو برابر آرد برنج ترکیب خوبی می دهد.)، روغن سه چهارم پیمانه (بهتر است نصف آن کره یا روغن حیوانی باشد.) ،گلاب یک سوم لیوان ،آب یک و نیم لیتر(6 لیوان) ، شکر حدود یک ونیم پیمانه ( برحسب ذائقه کم و زیاد،تست شود.) که این مقدار حدود یک لیتر کاچی میدهد که به علت سنگین بودنش،بهتر است در پیاله های کوچک سرو شود. آرد را با روغن تفت تا رنگش برگردد بعد +آب +زعفران+پودر گل سرخ + هل سبز سائیده + دارچین + مقداری زردچوبه + کمی زنجبیل در صورت دلخواه مرتب در حالی که شعله پخش کن را گذاشته ایم هم می زنیم . بجوشد وغلظت مناسب را پیدا کند. رویش را می توان با دارچین ،خلال بادام و پسته ،پودر دارچین ویا کنجد٬تزئین کرد.

₪ اگرکاچی برای خانمی که تازه فارغ شده درست می شود بهتر است آرد،سبوس دار و روغن حیوانی باشد تا یبوست بعد از زایمان را از بین ببرد همچنین به جای شکر که خاصیت ندارد از شیره یا عسل برای شیرین کردن استفاده شود. زعفران حذف و بقیه ی ادویه جات که خاصیت گرمی دارند اضافه شود تا سردی شیر، که باعث کولیک در نوزاد می شود را از بین ببرد. بو دادن پودر مغزجاتی مثل گردو و اضافه کردن بعد از خاموش کردن شعله]به مغذی تر شدن آن کمک می کند.