نوع اول:شیر 1 لیوان- تخم مرغ:1عدد- نمک 2 ق چایخوری- پودر زنجبیل ودارچین- روغن نصف پیمانه- زردچوبه :کمی- آرد آن قدر که به دست نچسبد - مایه خمیر 1 ق مربا خوری ٬بهبود دهنده یا بکینگ پودر:1ق مرباخوری ،یک زرده ی تخم مرغ ویک قاشق غذاخوری شکر برای رویش– همه ی مواد را مخلوط ٬ در آخر آرد را اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به ما بدهد. خمیر را سه یا چهار قسمت کرده ٬رویش٬ نایلون فریزر می کشیم تا یک ساعت استراحت کند. کف ظرف را با برس رغن،چرب٬ خمیرها را ٬به ضخامت کلوچه باز و با چنگال یا انگشت دانه یا قالب نقش می زنیم . بعد زرده ی تخم مرغ +یک ق غ شکر را مخلوط وبرس می کنیم .درفر 160 درجه،طبه ی وسط می گذاریم تا دور زیر کار خوش رنگ شود. برای اینکه رویش طلایی شود از گریل استفاده می کنیم یا برمی گردانیم.

برای اینکه این نان را به صورت مغز دار داشته باشیم می توان از لایی های مختلفی استفاده کرد. مثل:☼آرد:4 ق غ کره:150گ، شیر4ق غ،زردچوبه 1ق م/کره را آب کرده+ زردچوبه + آرد تا تفت بخورد در انتها +شیر اگر خواستیم 2ق غ شکر هم اضافه ☼ خرمای پوست وهسته گرفته و خرد شده–کره نرم شده - گلاب کمی- پودر هل سبز– دارچین- گردوی نیم کوب (در نایلون فریزر با گوشت کوب می کوبیم.)  ☼ انواع حلواها    ☼ پودر شکر دو سوم پیمانه  + دارچین + پودر گردو یا پودر بادام 1پیمانه  +زعفران(کاکائو)  یا پودر پسته٬مواد را  باکره ی نرم شده و کمی گلاب به صورت خمیر در می آوریم./خمیرنان را به کمک آرد در دست گود کرده و یکی از این مواد را داخلش پر کرده بعد در دست می غلطانیم وسپس روی سینی مورد نظر که در فر می گذاریم به ضخامت کلوچه باز می کنیم.

نوع دوم: با این مواد حدود 10 عدد طبق تصویر درست می شود :مایه خمیر:1ق غ،آب:یک چهارم پیمانه ،شکر:1ق چ،روغن:2/1پ،ماست ترجیحاً پرچرب:1پ،زنجبیل:1 ق غ پر + 1ق چ هل سبز سائیده+نمک :1ق چ،1ق مربا خوری بهبوددهنده یا بکینگ پودر،تخم مرغ:3 عدد،آرد به میزان  لازم. /     مواد میانی:کره:50 گرم،آرد3ق غ، نصف کره که آب شد زردچوبه و آرد رااضافه و تفت می دهیم + یک ق مرباخوری پر ،زنجبیل .بعد ازخنک شدن استفاده  می کنیم/    رویه: زرده تخم مرغ+1ق م روغن+زردچوبه /  نان را مثل همیشه حاضریعنی همه ی مواد را مخلوط ٬ در آخر آرد را اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به ما بدهد. خمیر را سه یا چهار قسمت کرده ٬رویش٬ نایلون فریزر می کشیم تا یک ساعت استراحت کند. کف ظرف را کمی چرب٬ خمیرها را ٬به ضخامت کلوچه باز و با چنگال یا انگشت دانه یا قالب نقش می زنیم . رویه مالیده و کنجد خام پاشیده در فر 180 درجه، طبقه ی وسط حدود 50 دقیقه می گذاریم بعد چند دقیقه برمی گردانیم تا روی نان ها هم خوش رنگ شود.

₪ در هر دو نوع نان یک قابلمه ی روحیکوچک که تا نیمه آب دارد را ر فر می گذاریم تا نان ها برشته نشود. همین که زیر نان ها خوش رنگ شد برمی گردانیم، اگر زیاد برشته شود خشک می شود.