رولت (دست پیچ) گوشت:   مثل گوشت کباب تابه ای حاضر می شود. پیاز با گوشت به 123 کشیده شود + نمک . از گوشت برداشته، روی نایلو فریزر باز شده ،پهن و مطابق تصویر از مواد میانی گذاشته و به کمک نایلون فریزر می پیچیم.( گوشت بعد از پختن جمع می شود ،طول کار کم تر و عرض آن بیش تر می شود. ) رول ها را در ماهی تابه ی تفلون + روغن +مقداری آب ریخته و دور کار را سرخ می کنیم. با سس کچاپ سرو شود یا اینکه  اول بدون آب، رول ها را سرخ بعد پوره ی گوجه فرنگی با کمی آب +نمک و فلفل + زعفران را اضافه تا رول ها،مغز پخت شود و کم آب که شد به عنوان سس استفاده شود.(مسلماً رولت های کوچک راحت تر آماده می شود ، رولت های بزرگ را در فر 200 درجه ی سانتی گراد آماده می کنیم + آب و روغن تا احتیاج به برگراندن نباشد و از گریل استفاده میکنیم تا روی کار هم برشته شود .)

مواد میانی به دلخواه انتخاب شود مثل ☼ یک عدد سیب زمینی پخته (تخم مرغ پخته) برای رول کوچک خرد شود و برای رول بزرگ درسته +پیازداغ+زرشک+گردو ،خلال پسته و بادام که نیم کوب شده اند + نمک و فلفل  ☼ ذرت کنسروی آبکش شده + کمی نخود فرنگی پخته + فلفل دلمه ای( قرمز) خرد شده + قارچ خردشده و تفت داده شده    ☼ سوسیس که قبلاًسرخ و سرد شده