ترشی پیاز:پیازهای کوچک  (قرمز یا سفید)را پوست کنده ،می شوریم و می گذاریم در آبکش در حالی که نمک پاش شده اند، خوب خشک شوند( چند ساعتی طول می کشد.) بعد در ظزف شیشه ای مورد نظر ریخته + چندحبه سیر  و بهتر است کمی نعناع خشک یا تازه هم اضافه کرد + کلم قرمز خرد شده که رنگ خوبی به ترشی می دهد و با سرکه ی سفید، ظرف را پر می کنیم ، سه روز در دمای محیط بعد به جای خنک منتقل شود،حدوداً دو هفته بعد می رسد.

₪ اگر پیازها کمی بزرگ بود نیم یا چهار قارچ کرده ،طوری که از هم جدا نشوند.