آش دندونی:یک واحد گندم را شسته و لوبیا چیتی،نخود،لوبیا قرمز از هر کدام نیم واحد را از شب قبل خیس می گذاریم. ته قابلمه پیاز داغ را آماده  و مقداری برای روی کار برمی داریم +گندم با آبش+ حبوبات آبکش شده+ ماش،عدس،لوبیا چشم بلبلی از هر کدام نیم واحد را اضافه +یکی دو تا فلفل سبزو می گذاریم تا بپزند + آب گوشت+روغن+نمک+ اگر لازم داشت فلفل+کمی زردچوبه تا جا بیفتد. می توان گوشت را بعد از خوب پختن، له کرده و ریش ریش ٬سپس تفت داده + دارچین + پیاز داغ روی ظرف سرو بچینیم.

₪ برخی این آش را فقط با نخود درست می کند یعنی گندم،گوشت و کلاً روش همین است ولی از حبوبات دیگر استفاده نمی شود.

 

 

 

آش امام: نیم واحد لوبیا قرمز را جدا + بلغوروبرنج آشی شسته شده(هر کدام نیم واحد) را با هم از شب قبل خیس می گذاریم. ته قابلمه پیاز داغ را آماده  و مقداری برای روی کار برمی داریم + لوبیا قرمزآبکش شده+ بلغور و برنج با آبش +ماش،عدس،لوبیا چشم بلبلی از هر کدام نیم واحد را اضافه +یکی دو تا فلفل سبزو می گذاریم تا بپزند + آب گوشت+روغن+نمک+ اگر لازم داشت فلفل+کمی زردچوبه تا جا بیفتد. می توان گوشت را بعد از خوب پختن، له کرده و ریش ریش ٬سپس تفت داده + دارچین + پیاز داغ روی ظرف سرو بچینیم

₪برای لعاب انداختن آش امام، اگر آرد می خواست ٬اول در آب سرد حل٬بعد به آش اضافه می کنیم