حلوای خشک: با این مقدار یک پیش دستی حلوا تهیه می شود. در این حلوا مایعی مثل آب یا شیره اضافه نمی شود و به این اسم خوانده می شود.

آرد گندم: یک پیمانه،آرد نخودچی: نیم پیمانه ،روغن: نیم پیمانه ،کره : 50 گرم،پودر شکر: سه چهارم پیمانه ،پودر گردو (بادام): سه چهارم پیمانه ، پودر گل سرخ ، پودر دارچین،پودر هل سبز، پودر زنجبیل   / روغن، کره که در مجاورت هوا کاملاً نرم شده و آرد ها را در ماهی تابه ریخته تا آرد خوب تفت داده شود و رنگش برگردد.بعد شعله را خاموش، یک دقیقه بعد، پودر شکررا اضافه و هم می زنیم تا به خورد آرد رود، بعد بقیه ی مواد را اضافه می کنیم.

₪ می توان برای تزئین از گردوی نیم فال و پودر پسته و.. استفاده کرد.