سوپ معمول:جورا پخته + ور میشل(رشته سوپی)+ اضافه کردن پودر سوپ حاضری مرغ  (مثل آرد در آب سرد حل شود وبعد اضافه وگرنه گلوله گلوله می شود.) به لعاب انداختن سوپ کمک می کند+کمی جعفری+زرشک + آب مرغ  که بهتر است ولی اگر موجود نبود قرص عصاره مرغ(به نمکش توجه)+سیب زمینی و هویج رنده درشت یاریز خردشده+رب+زعفران+آبلیمو+فلفل+ نمک+روغن و کره ، حدود یک ربع آخر چند ماکارونی فرمی اضافه می کنیم. (مرغ یا جگر مرغ ریز شده+کمی نخود فرنگی که جدا پخته و آبکش شده در سوپ اختیاری )

₪ می توان ازجوی پرک شده که زودتر می پزد و در مواقع عجله ،همزمان با مواد دیگر استفاده کرد ولی جوی معمولی که می توان از شب قبل خیس کرد مزه و ظاهر بهتری به سوپ می دهد.