پوره ی سیب زمینی : سیب زمینی ها را پخته ،پوستشان را کنده و گرم گرم با گوشت کوب خوب می کوبیم تا یکدست شود+ کره +نمک +فلفل ،کمی زردچوبه بعد دو روش را پیش می گیریم   1- یا کاغذ روغنی را در سینی تستر باز، با برس چرب کرده وبا ماسوره شکوفه می زنیم و توجه می کنیم که بعد از پخت کار می خوابد در تستر تست می کنیم.(بالا و پایین روشن) بعد از کمی سرد شدن از کاغذ جدا می کنیم.  2- یا قلقلی کرده و با مواد غذایی مختلف تزئین می کنیم یا در سبزیجات ساطوری یا رنده ریز به صورت جداگانه می غلطانیم مثل هویج،جعفری،کلم قرمز کنار غذاهای گوشتی که بدون برنج سرو می شود مانند استیک مناسب است.

₪ تقریباَ به ازای هر شش عدد سیب زمینی متوسط 50 گرم کره میبرد. مقدار کره آن قدر نباشد که شل شود.

₪ می توان داخل قلقلی ها با موادی مثل پیاز داغ،گردوی خرد شده و زرشک پر کرد و خالی یا با نان میل کرد. همنین می توان از قبل درست و هنگام صرف در تستر یا فر گرم کرد.