مرغ پلو: مرغ ها را با استخوان یا بدون استخوان خرد کرده و با فلفل تفت می دهیم.  ته قابلمه ی تفلونی ته دیگ سیب زمینی معمولی یا رنده ای را اماده میکنیم: سیب زمینی رنده متوسط شده + کمی نمک ، فلفل و زردچوبه  و مثل لواش درته قابلمه فرش می کنیم. حالا یک لایه برنج آبکش شده را ریخته +دارچین و کم تر از آن پودر گل سرخ یا از زردچوبه و زعفران استفاده می کنیم. بعد مرغ های خرد شده با استخوان یا بی استخوان که تفت داده شده اند را چیده + پیاز داغ و ما بقی برنج  را ریخته ، روی برنج دو،سه تا گوجه فرنگی را ورقه کرده و می چینیم +آب+روغن و کره و دم می گذاریم. 

₪ می توان برنج را به شکل کته ی قبل از دم آماده و به جای برنج آبکش شده،استفاده کرد .