مرغ پلو: مرغ ها را با استخوان یا بدون استخوان خرد کرده و با فلفل تفت می دهیم.  ته قابلمه ی تفلونی ته دیگ سیب زمینی معمولی یا رنده ای را اماده میکنیم: سیب زمینی رنده متوسط شده + کمی نمک ، فلفل و زردچوبه  و مثل لواش درته قابلمه فرش می کنیم. حالا یک لایه برنج آبکش شده را ریخته +دارچین و کم تر از آن پودر گل سرخ یا از زردچوبه و زعفران استفاده می کنیم. بعد مرغ های خرد شده با استخوان یا بی استخوان که تفت داده شده اند را چیده + پیاز داغ و ما بقی برنج  را ریخته ، روی برنج دو،سه تا گوجه فرنگی را ورقه کرده و می چینیم +آب+روغن و کره و دم می گذاریم. 

₪ می توان برنج را به شکل کته ی قبل از دم آماده و به جای برنج آبکش شده،استفاده کرد .

نوع دوم: که راحت تر است  مرغ ها را با یک ق آبلیمو ، پیاز درسته که بعد پخت بیرون می ریزیم + کمی نمک و زردچوبه و زعفران پخته وقتی کم آب شد ، مرغ ها را کمی خرد، برنج های شسته را اضافه طوری که یک بند انگشت آب روی کار بایستد + نمک و کره و روغن و دم می گذاریم.

₪ می توان مثل استامبولی  سیب زمینی نگینی هم بعد جوش آمدن آب اضافه کرد یا به قابلمه ی دیگری برای ته دیگ سیب زمینی درست کردن منتقل کرد.