پلوی سبزیجات با ته چین بال: قارچ ها را خرد کرده و تفت می دهیم ،ذرت ها (از نوع  sweet corn   که زود می پزد) را پخته یا ازنوع کنسروی آن استفاده می کنیم ،آبکش کرده از طرفی نخود فرنگی ها را هم پخته و وسطش با آب سرد آبکش و دوباره می گذاریم تا بپزد. این سه را مخلوط می کنیم.(این عمل شوک دادن برای بر طرف کردن بوی زهم نخود فرنگیست.) اگر این ترکیب سه گانه که ذرتش بیشتر است، در فریزر موجود باشد درست کردن این پلو ساده تر می شود.  / به ازای یک پیمانه برنج، دو گوجه فرنگی  را رنده کرده وکته را بار می گذاریم طوری که آب همراه با پوره ی گوجه فرنگی یک بند انگشت روی برنج بایستد + نمک + روغن + زعفران، وقتی آب روی برنج کشیده شد شعله را خاموش و ترجیحاً در پلوپز روغن +کمی زردچوبه ریخته و بال های مرغ راچیده بعد برنج را لا به لا با مواد +فلفل دلمه ای خرد شده ریخته و بدون اضافه کردن آب مقدار دیگری روغن اضافه و با درجه ی کم دم می گذاریم. چون بال مرغ زود می سوزد باید ته دیگ کم رنگ انتخاب شود ،در ته دیگ متوسط می سوزد.

می توان برای تنوع رنگ، هویج که چوب کبریتی، اماده شده و تفت خورده همراه با سبزیجات ،استفاده کرد.

₪ تقریباً استامبولیی که به جای سیب زمینی ، انواع سبزیجات دارد،البته شامل سیب زمینی هم می تواند باشد.