پاکورا: آرد نخودچی:دو پیمانه،پیازرنده شده: یک عدد، پودر سیر یا سه حبه سیر ریزخرد شده یا یک قاشق غذاخوری  سبزی سیر خرد شده ، فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری،فلفل سیاه یا پودر کاری: یک قاشق چایخوری،قسمت سبز  پیازچه،تره و جعفری خرد شده هر کدام دو قاشق غذاخوری،نمک:یک قاشق مرباخوری سر صاف،بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری سر صاف یا کمتر،کمی زردچوبه  / همه ی مواد را مخلوط یک پیمانه آب را کم کم اضافه تا مثل مایه ی کتلت شود(ممکن است ته آب مصرف نشود اگر زیاد خمیری شود به دست می چسبد) در دست توپی کرده و بعد به شکل بیضی در می اوریم( از پیله ی ابریشم درشت تر) یک ربع صبر کرده،در ظرف تفلون کوچکی روغن ریخته، طوری که روغن کمی بالابایستد. بعد از داغ شدن روغن، خمیر های اماده شده را ریخته تا طلایی شود.

₪ تست اصلی این غذا تند است بسته به ذائقه می توان مقداری از فلفل ها کاست.

₪ سبزی ها را می توان در فریزرنگهداری و چند دقیقه قبل از کار از فریزر درآورد یا به صورت خشک و سائیده تهیه دید ،در این صورت پاکورا به سرعت آماده می شود.