بریانی (بریونی) اصفهان:  شش (جگر سفید)  ودنبه را با پیاز پخته تا بوی زهمش از بین برود ،از طرفی گوشت پر چرب مثل قسمت گردن گوسفند را با پیاز(برای بر طرف کردن بوی زهم) +زعفران(+یک قلم چوب دارچین) پخته تا کم آب شود و آن را هم جدا چرخ می کنیم +نمک و فلفل .شش و دنبه را+نمک و فلفل تفت می دهیم. آب گوشت را صاف کره و دو قاشق از آن را کف قاشق مخصوص بریانی ریخته و گوشت را روی آن فشرده می کنیم و روی شعله می گیریم  تا طرف زیر برشته شود و بعد روی نانی که یک قاشق از آب گوشت را روی آن ریخته ایم برگردانده و شش و دنبه و می توان دوری های دیگر مثل دل،جگر و قلوه را که مثل چغور بغور(بدون رب) آماده شده ،کنارش چید ،با مخلات مثل سبزی خوردن و... میل می شود.

₪ اگر قاشق مخصوص نبود می توان از تابه ی کوچک استفاده یا در ظرفی آب گوشت ،روغن و گوشت ها را اضافه و تفت داد بعد در قالب بزرگی روی نان  آن را فشرده کرد وسپس قالب را خارج کرد.(تصویر)

₪ آبگوشت را می توان رقیق تر گرفت و برای تلیت نان استفاده کرد. کشک هم می توان  اضافه کرد.

بریونی  رستورانی در اصفهان