دسر برنجی قالبی: یک پیمانه برنج آشی معطر را شسته واز شب قبل خیس می گذاریم. برنج و آبش + آب اضافه را در یک قابلمه ی تفلون جادار، روی شعله می گذاریم، آنقدر بجوشد تا برنج وارفته و خوب لعاب بیندازد. بعد یک پیمانه شکر را کاراملی کرده و با احتیاط به برنج اضافه می کنیم +50 گرم کره + پودر گل سرخ + گلاب + زردچوبه +هل + دارچین + زعفران + نوک قاشق چایخوری نمک + یک پیمانه سر خالی شکر ،شعله پخش کن را گذاشته و مرتب با کف گیر چوبی هم می زنیم تا خوب غلیظ شود. قالب دسر را با برس چرب کرده و حلوا را در آن ریخته در یخچال می گذاریم تا خنک شود .موقع برگرداندن اگر لازم بود با کارد دور کار را آزاد می کنیم و بر می گردانیم.

₪ این مقدار مواد،یک قالب دسر معمولی را پر می کند.

₪ کارامل کردن: شکر با ته فنجان آب را روی شعله می گذاریم تا به شکل عسل در بیاید. اگر دیر برداریم می سوزد و اگر زود برداریم و هنوز شکر مانده باشد شکرک می زند.