خورشت کاری مرغ با ماست : مرغ ها را با پیازو برگ بو و یک قاشق آبلیمو می گذاریم تا بپزد + روغن یا کره + پودرکاری و پودر سیر که بیشترین چاشنی ها مربوط به این دو است. پیاز و برگ بو را بعد پخت خارج می کنیم. وقتی آب مرغ کشیده شد و به چند قاشق رسید.شعله را خاموش تا گرمی ظرف گرفته شود + ماست چکیده ی پرچرب +نمک و فلفل. موقع سرو فقط گرم می کنیم و قبل از جوشیدن و شل شدن ماست، خاموش می کنیم.

₪ یک پیشنهاد: بهتر است این غذا را به اندازه درست کرد تا نماند،اگر از خورشت باقی ماند می توان برای وعده ی شام ،شکل غذا را تغییر داد، مرغ ها را ریش ریش کرده با اضافه کردن مقداری ماست، ذرت و نخود فرنگی پخته بعد خنک شدن ،به شکل بورانی درآورد.